Turen går til Maastricht i Holland

Så er vi i Holland igen. Der et 4. år i træk, at vi holder sommerferie i dette lille land, som vi er kommet til at syntes rigtigt godt om. Lige som de andre gange, har vi lejet et feriehus i Limbrug. Denne gang i en feriepark i udkanten af Maastricht.

Vi er kørt herned i bil og valgte af køre hjemmefra i går, så vi kunne nå forbi Elb tunnelen og dermed Hamborg i går aftes, da myldertiden var ovre. Vi overnattede på Hotel Hollenstedter Hof på vej herned. Det er en 3 stjernet hotel og vi fik en ganske pænt og hyggeligt værelse. Der er både restaurant og bar tilknyttet til hotellet.

Heldigvis forløb turen herned uden de store forsinkelser, så vi ankom til vores feriehjem i eftermiddags ved 15.30 tiden. Ferieparken hedder Dormio Resort Maastricht og er i fuld gang med at gennemgå en større ombygning/total renovering med nye feriehuse, legepladser m.m. Den nye restaurant, swimmingpool m.m. åbner først den 1/7-2018, så det må vi have til gode lidt endnu.

Vi bor i et 4. personers dobbelthus på 69 kvm med stue, køkken og toilet i stueplan, samt to værelser og bad/toilet på 1. sal. Huset fremstår pænt og rent og der er de ting, man sådan umiddelbart har brug for. Der er terrasse med havemøbler og en lille græsplæne, som vender ud mod golfbanen. Maastricht golfbane ligger hele vejen rundt om resortet - ikke at man egentlig lægger mærke til det.

Der er ca. 4 km til Maastricht centrum, hvor der er masser af spisesteder, butikker og kloge sten (kirker, museer m.m.)

Her er lidt billeder fra huset.


Kommentarer