Shoppingtur i Duisburg

Når vi er på ferie, skal vi altid ud og shoppe. Vi har nemlig fundet ud af, at der er nogle ganske interessante tøjmærker i både Holland og Tyskland. Derfor gik turen i dag, til den tyske by Duisburg. Det er nu tredje år i træk, at vi besøger denne by, som vi er kommet til at syntes rigtigt godt om.

For det første har den en pæn lang gågade, som ud over en masse småbutikker, også indeholder 3 shoppingcentre, hvoraf vores ynglingscenter er Forum Duisburg. I forum ligger der blandt andet en Camp David Store, som laver noget ganske lækkert tøj til mænd. Min mand fik da også købt lidt her, ligesom vi fik købt lidt med hjem til sønnen, som ikke er med på ferie denne gang.

Der ligger også en Bonita som jeg plejer at handle i, samt en stor C & A, som har tøj til hele familien. I år fandt jeg ikke noget i Bonita, men det blev til en pæn bunke fra C & A, som har tøj i god kvalitet til en rimelig pris. Desuden har tyskerne altid udsalg på denne tid af året, hvilket jo gør det endnu sjovere at shoppe.

I KonigsGalerie Duisburg kom jeg til at shoppe lidt i Idee, som er en tysk hobbybutik. Prismæssigt er den på niveau med vores Panduro, men de har lidt anderledes ting end vi har. I KonigsGalerie kom jeg også forbi denne lille udstilling af badeænder.





De har åbenbart en form for årlig konkurrence, hvor man selv skal dekorerer en badeand, inden den skal ud og svømme og nogle af ænderne, var så udstillet i shoppingcentret.

På vej hjem fra Duisburg, kørte vi fra i Roermond, hvor handlede i Mediemakt som sælger elektronik, samt i Albert Hein, som er et hollandsk supermarked med et rigtigt godt udvalg. Bagefter tog vi i Roermond Designer Outlet og shoppede lidt der, inden vi kørte tilbage til Maastricht godt trætte efter en lang men rigtig god dag.


Kommentarer