Jeg hader myg

Kender du det her senarie?  Du ligger i din seng og efter en del møven rundt, har du endelig fået din dyne og hovedpude til at ligge helt perfekt. Du begynder at døse hen og så hører du den. MYGGEN. Den kommer brasende som en arrig jetjager på afveje og den har kun et formål - DU SKAL VÆRE DENS NÆSTE MÅLTID.

Hvis kræet så bare kunne nøjes med en arm eller et ben, men næ nej. Den bliver ved med at summe rundt om dit hoved, mens den forsøger at trænge ind i dine ører eller din næse, indtil du er lige ved at gå ud af dig gode skind.

Sådan en skøn lille myg, var der selvfølgelig i vores soveværelse i nat og da jeg ved hvordan jeg reagerer på myggestik, havde jeg ikke lyst til at lade som ingenting. Min mand var faldet i søvn, så efter en del forgæves forsøg på at ramme den i mørket, tændte jeg lys på badeværelset og ventede pænt i 20 min, før den dukkede op, så jeg kunne slippe af med den.

Ja hvad man ikke gør for nattefred......

Kommentarer

  1. Indlæg fra den sovende mand. Da konen havde efterladt myg og undertegnet alene, gjotde MYGGEN hvad den kunne for at tappe mig for blod. Da den efter at have konverteret min r.v til en nålepud, strøg den (MYGGEN) ud til konen for at få dessert, og her blev MYGGEN gjort til en del af vægpynten.

    SvarSlet

Send en kommentar