Sommerferie i Heelderpeel i Holland

Igen i år gik sommerferien til Holland. Det er 3. år i træk og lige som de andre år, havde vi valgt at placere os et sted, hvor vi nemt kunne komme rundt i både Holland, Belgien og Tyskland. r

Vi boede ca. 10 km fra den Hollandske by Roermond, i et feriehus vi havde lejet hos
Narvik HomeParc i Heelderpeel. Det er et område med mange søer og kanaler og masser af smuk natur.

Vores feriehus var et dejligt træhus med 3 soveværelser, 1 badeværelse, 2 toiletter, åbent køkken med spiseplads samt en pæn stue med hjørnesofa. Fra stuen kunne man gå ud på en dejlig træterrasse i to plan, som lå ved en hyggelig lavvandet sø. Vandet var rent nok til at man kunne bade eller sejle i søen og det så vi da også flere som gjorde. Selv nøjes vi med at nyde synet af de mange ænder, gæs, frøer og åkander, som var med til at gøre parken til et rigtigt idyllisk sted at være.

Feriehusene i Heelderpeel

Terrassen var udstyret med masser af havemøbler

Udsigt fra terrassen.Udsigt fra terassen
Åbent køkken

Spiseplads

Soveværelse

And


Endnu en and

Generelt er Heelderpeel en meget rolig park, med små legepladser, stier, en swimmingpool samt et lille spisested/snacksted. Vi oplevede faktisk kun en enkelt (lørdag) aften, hvor der blev spillet høj musik til kl. 01.00. Der er vaskemaskine på pladsen, men en maskine koster 5 euro, så det er lidt halvdyrt at vaske.

Huset var pænt og rydeligt og virkede rimelig rent. Man skal ikke betale depositum på pladsen og man skal heller ikke gøre huset rent, når man skal hjem. Kun sørge for at opvasken er taget og sengetøjet pillet af.

Der er to strande i området, en lille inden i parken og en større lidt længere væk. Der er plads til at parkere ved huset og man kan køre ud og ind til kl. 23.00. Herefter foregår parkering uden for parken.

Dette er helt klart et sted vi godt kunne finde på at komme igen. Obs - det kan godt betale sig at leje huset direkte via. Narvik HomeParcs egen hjemmeside. Det sparede vi en del på.

Kommentarer