Hyggetur til Flensburg

I dag har vi brugt dagen på at køre en tur til Flensburg bare for at hygge og shoppe. Det er noget vi gør 2-4 gange om året og vi har fundet ud af at det faktisk godt kan betale sig.

Dels er mange ting billigere i Tyskland som f.eks. tøj og dels kan man få nogle ting, som slet ikke sælges herhjemme og så er det bare hyggeligt.

Vi tager altid hjemme fra ved 6.30 -7.00 tiden og første stod er på Fyn, hvor vi spiser brunch. Når vi ankommer til Flensburg parkere vi ved rådhuset og starter med en tur ned af gågaden, som er ganske hyggelig med masser af gode butikker.

Jeg kan f.eks. godt lide at besøge C & A, Bonita, Gina Laura og Karstadt, som alle har lækkert tøj, men en tur i Leonardo med glasting eller en tur i Euroshoppen efter billige gaveposer, skal der også være tid til.

Billedresultat for flensburg

Når vi er færdige på gågaden og har spist frokost, går turen til Citti et stort supermarked i to etager, som bland andet har et stort udvalg af vin og spiritus, kagepynt og dims til enhver lejlighed og meget, meget mere.

Lige ved siden af ligger Media Mackt, hvor man kan få film, spil og musik. I centret ligger desuden tøjbutikker til børn og voksne, sportsbutik, boghandler, smykker eller lidt nyt til hjemmet fra Butlers.

Billedresultat for flensburg

Derefter går turen til diverse grænsebutikker som Fleggaard, Calle, Scandinavian Park, Fakta Tyskland m.m.

I de små sidegader er der masser af små listige steder, hvis man trænger til at hvile fødderne og noget at drikke.

Skulle man have tid kan det også anbefales at besøge supermarkedet Famila, som har mange gode tilbud eller shopping centret Førdepark, som har et stort supermarked samt en del specialbutikker.

Man kan læse mere om shopping i denne shoppingguide.



Kommentarer