En kombineret Københavner shopping- samt Tivolitur

Min søster Tine og jeg havde aftalt, at vi skulle mødes hos hende i Roskilde her til morgen, så vi kunne tage en forårs shoppingtur til København.

Jeg troppede derfor op ude hos hende kl. 7.15 her til morgen, belæsset med diverse fødselsdagsgaver, som hun desværre ikke nåede at få inden sin fødselsdag. Efter gaveoppakning, kaffe og morgenmad, satte vi kursen mod Roskilde Station, hvor vi hoppede på et regionaltog til København.

Vi stod af på Nørreport Station og startede med at smutte en tur i Stof 2000, inden vi fortsatte ned af Købmagergade. Når vi tager til København er der en række butikker, som er selvskrevne til at få et lille besøg og denne gang var ikke anderledes. Vi satte derfor kurs mod Skindergade, hvor vi besøgte Faroes Cigarer som efterhånden har 4 forskellige butikker: en med danske tegneserier, en med udenlandske tegneserier, en med rollespilstøj og ting, en med diverse merchandise samt en med brætspil og som altid er der jo mange spændende ting.

Vi fortsatte turen og besøgte b.la. Søstrene Grene, Flying Tiger samt Disney Store, inden vi gik på Burger King og spiste frokost. Da klokken stadig ikke var så mange og vi samtidig havde udvist et ufatteligt mådehold i forhold til shoppingen (syntes vi i hvert fald selv), blev vi enige om, at vi jo lige så godt kunne besøge Tivoli, når nu vi alligevel var i nærheden.

Tivoli åbnede faktisk først i går og det er helt klart første gang, at jeg har været derinde så tæt på åbningsdagen. Som altid var der smukt og trods det noget kølige forårsvejr, var der fyldt med tulipaner og hyacinter. Faktisk er blomsterne en af de ting, som jeg virkelig godt kan lide ved Tivoli.

Trods vejret kom vi da også til at besøge Rasmus Klumps pandekagehus, hvor vi fik nogle glimrende pandekager med noget meget smeltet syltetøj, så jeg er sikker på, at vi har været en kønt syn, men vi prøvede at spise dem på nogenlunde elegant vis 😅

Her er en række stemningsbilleder fra Tivoli.

Så er vi i Tivoli

Elefant sjovTulipaner, tulipaner og så lidt flere tulipaner

Et smukt syn

Ja så er alle påskedyrene vist samlet

Japanske kirsebærtræer

Smykke Japanske kirsebærtræer

Næsten hovedløse ænder

Ænder og duer i Tivoli

Hyacinter i lange baner. Bedet var på 100 m2

Kommentarer