Malmø en lørdag i oktober

Min mand og jeg kører med jævne mellemrum en tur til Malmø i Sverige og shopper. Turen starter altid i Triangels köpcentrum, hvor der ligger en lille pandekage biks, som laver de skønneste pandekager med champion stuvning, bacon, grønt samt en spejlæg på toppen. Det smager helt fantastisk.

At selve centeret også indeholder fede butikker som Kapal (tøj), Sløjddetaler (hobby), Guldfynd (smykker) samt Nilles (lys, puder og alt muligt andet) gør jo bestemt heller ikke noget.
Da vi var færdige i Trianglen, fortsatte vi til Emporia, et ganske stort shoppingcenter, som har åbent helt til. kl. 20.00.

Her findes også et hav af spændende butikker som Sams, Panduro, Jack & Jones m.m.
Vi slutter som regel vores handleture af med at gå i Willys og/eller Ica supermarkederne som både har spændende ting vi ikke har herhjemme og som oven i købet også er billige med en række ting.

Det kan f.eks. godt betale sig at købe kaffe, nacho chips m.m. Nogle typer håndkøbsmedicin kan det også betale sig at købe i Sverige, om ikke andet fordi man kan melde sig ind i kundeklubber på flere af apotekerne og optjene rabat den ved rundt.

Det var en rigtig hyggelig tur vi havde, men vi var også godt brugte da vi kom hjem.


Kommentarer