Shopping i shoppingcenter Makado vinkelcentrum Beek

Så er tiden kommet til den sidste store shoppingtur og heldigvis har vi lige fundet ud af, at der faktisk ligger et ganske godt shoppingcenter ca. 10 km fra vores feriested. Det hedder Macado vinkelcentrum Beek.

Her er alle mine yndlings butikker samlet under et tag, dvs. Action, Zenos, Zeemann, Hema og C & A. Her var også et par gode spisesteder samt både Lidl og    , hvis man skal handle madvarer.

Her er lidt af udbyttet. Papir, butting dies og scrapbooking tingene er fra Action, det meste af garnet er fra Action/Zenos og sytråd, knapper m.m. er fra Zeemann















 Scrapblokkene har kostet mellen 2 og 2,5 euro, cutting dieses mellem 1,29 og 2,49 euro og sytråd, knapper m.m. under 1 euro, så det kan godt betale sig at handle i disse butikker.

Action ligger både i Holland, Belgier og Tyskland. De to andre ligger vist kun i Holland og Belgien. C & A ligger også i alle 3 lande, b.la. i Flensburg.

Jeg havde godt nok sagt at jeg ikke skulle have mere scrapbooking papir, men helt ærligt - 2 euro - det kan man da ikke gå forbi. Jeg endte også med at have 7 forskellig blokke med hjem og det er de store blokke på ca. 30 x 30 cm.





Kommentarer